Pamić: Cijela Hrvatska smije se Štimčevim budalaštinama

0
Foto: 24 sata
Foto: 24 sata

- Znamo se 30 godina, ali to što on izgovara nema veze sa zdravim razumom. Sramim se što imamo isto ime. Čuvam doma novine u kojima Igor Štimac kaže da će iskoristiti sva poznanstva da mu klub ostane u prvoj ligi. Pa tko normalan to može reći - kazao je Igor Pamić za 24 sata.

Nakon utakmice Istre i Zadra Igor Štimac napao je Pamića.

- Istra je Mamićeva prćija - rekao je Štimac. Div iz Žminja nije mogao otrpjeti takve riječi.

- Štimac je budala ako tako misli i govori. Imamo isto ime, što me je sram, ali na sreću, nemamo prezime. I neka se ostavi mojeg prezimena. Što se tiče mojeg poznanstva sa Zdravkom Mamićem, igrao sam za Dinamo s ponosom. I moj sin i ja. A kad je već spomenuo Mamića, moram vam reći da je Mamić, potpuno nesvjesno, napravio najveću štetu hrvatskom nogometu postavivši Igora Štimca za izbornika. Umalo je uništio hrvatski nogomet - kaže Pamić.

Štimac tvrdi da je Zadar na sudačke pogreške u proljetnom dijelu prvenstva dobio tri boda, protiv Belupa i Splita. Pamić kaže - deset.

- A protiv Istre? Neka mi kaže kako je dobio bodove protiv nas? Pa sudac je na toj utakmici dobio negativnu ocjenu! Pa o čemu on to govori? Cijela Hrvatska vidi kako dobiva bodove, samo Štimac ne. Cijela Hrvatska mu se smije. Ne govorim o Zadru, volim taj grad i ljude u njemu, govorim o Štimcu. Evo, neka kod sebe, u Dalmaciji, napravi anketu koga ljudi više cijene, mene ili njega, pa će vidjeti - kazao je Pamić za 24 sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa