Histria: Na ovogodišnjoj izložbi hrane, pića i ugostiteljske opreme 207 izlagača

0
Neki od proizvoda s prošlogodišnje izložbe
Neki od proizvoda s prošlogodišnje izložbe

U četvrtak, 9. veljače u Puli se otvara Gospodarska izložba hrane, pića i ugostiteljske opreme Histria u organizaciji HGK-ŽK Pula. Izložba se po prvi put održava na novoj lokaciji – Domu hrvatskih branitelja i trajat će tri dana od 9. do 11. veljače.

Tim povodom je 7. veljače u sjedištu HGK-Županijskoj komori Pula održana konferencija za novinare na kojoj je tajnik Komore Damir Sirotić sa suradnicima predstavio program manifestacije.

Svečano otvorenje izložbe je 9. veljače u 11 sati. Na ovogodišnjoj izložbi predstavit će se 207 izlagača od kojih 190 nastupa putem županijskih komora. Najbrojniji su izlagači iz Istarske županije - 46. Novina ovogodišnje izložbe je predstavljanje novih proizvoda koji će biti posebno vizualno označeni, i predstavljeni na zasebnim prezentacijama, te prodajni karakter izložbe – izložba je gotovo u cijelosti prodajna. Također, svi proizvodi nositelji oznaka kvalitete (npr. Hrvatska kvaliteta, Izvorno Hrvatsko, Hrvatski otočni proizvod), bit će posebno označeni.

U sklopu izložbe održat će se međunarodni poslovni susreti gospodarstvenika na kojima će sudjelovati 60-ak subjekata iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Srbije. Za sudionike i izlagače organiziran je niz stručnih predavanja i prezentacija. (D.K.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa