Uručene zahvalnice Akiju Rahimovskom i Mladenu Vojčiću Tifi

0
Aki Rahimovski, Elena Puh Beci i Mladen Vojčić-Tifa
Aki Rahimovski, Elena Puh Beci i Mladen Vojčić-Tifa

Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci održala je 9. travnja prijem u Komunalnoj palači na kojem je uručila zahvalnice Akiju Rahimovskom i Mladenu Vojčiću - Tifi za izniman doprinos održavanju uspomene na lik Sergia Blažića - Đosera te za humanitarni rad i pomoć Ligi za borbu protiv raka Pula i Down sindrom centru Pula. Ujedno se zahvalila MO Veruda i organizatorima Vladi Orliću i Boranu Angleovskom na inicijativi i uređenju poljane posvećene Đoseru. Puh Belci je nadodala kako se Pula može dičiti Đoserovom entuzijazmu, humanosti i nesebičnosti. 

Dugogodišnji Đoserovi prijatelji Aki Rahimovski i Boran Angleovski rado su se prisjetili lika i djela Đosera, pozitivne energije  kojom je zračio te entuzijazma i ljubavi prema sportu, posebice malom nogometu.

 „Upravo zahvaljujući Đoseru, Park Avenija 69 postala je simbol malonogometnog kluba“, kazao je Angleovski.

Aki Rahimovski dotakao se uspomene na Đoserov memorijal koji je pokrenut upravo na inicijativu Mladena Vojčića-Tife i njega.

„Kako bi uspomena na Đosera ostala vječna, sljedeće godine planiramo ponovno pokretanje Đoserovog memorijala, a budući da je Đoser bio veliki humanitarac, memorijal planiramo spojiti s Down sindrom centrom Pula“, nadodao je Rahimovski.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa