Rovinj: Otimanjem auta htjeli naplatiti dug

0
Foto ilustracija
Foto ilustracija

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom i 44-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravna naplata, dok se 35-godišnjaka sumnjiči da je počinio i kazneno djelo prijetnje.

Istraživanjem je utvrđeno da su dvojica osumnjičenih 5. travnja u prijepodnevnim satima, došli u dvorište kuće u Kamenorezačkoj ulici u Rovinju, gdje su 28-godišnjaku prijetili i oduzeli mu ključeve automobila, s kojim su se i odvezli, a sve zbog duga od više tisuća kuna. Nakon što je 28-godišnjak prijavio događaj policiji, 35-godišnjak mu je pred policijskim službenicima prijetio, dok ga je 44-godišnjak verbalno napao nakon što su napustili policijske prostorije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 7. travnja u jutarnjim satima, dvojica osumnjičenih su privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske. Protiv njih se podnosi kaznena prijava, a protiv 44-godišnjaka se podnosi i optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa