Miletić zahvalio aktivisticama koje pomažu bolesnim ženama

0
Prijem kod gradonačelnika Miletića
Prijem kod gradonačelnika Miletića

 „Trud, entuzijazam i vrijeme koje aktivistice ulažu u prevenciju i borbu protiv raka od velike su važnosti, stoga im na njihovoj humanisti najljepše zahvaljujem“, rekao je gradonačelnik Pule Boris Miletić, na prijemu povodom Svjetskog dana borbe protiv raka, koji se obilježava 4. veljače.

Gradonačelnik je, uz pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Erika Lukšića i njegovog pomoćnika Vinka Kneza, u prostorijama Komunalne palače 3. veljače primio predstavnice Kluba žena liječenih od karcinoma dojke "GEA" i predstavnice "Lige za borbu protiv raka Pula".

Dr. Julijana Franinović Marković, Boris Miletić i Danica Kuzmanović
Dr. Julijana Franinović Marković, Boris Miletić i Danica Kuzmanović
Predsjednica Lige protiv raka Pula Danica Kuzmanović i njena kolegica iz Lige dr. Julijana Franinović Marković te dr. Branka Mendelović Rajko, potpredsjednica udruge GEA - žena operiranih i liječenih od karcinoma dojke, tom su prigodom iznijele niz aktivnosti kojima nastoje pomoći oboljelim i liječenim od raka, te su u najmanju ruku zaslužile cvijeće koje im je  u znak zahvalnosti uručio gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Povodom Svjetskog dana borbe protiv raka u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula će 3. veljače u 18 sati, na temu pod nazivom „Što smo postigli u palijativnoj skrbi“ govoriti dr.sc. Julijana Franinović Marković, a  4. veljače klub GEA u  Nobileovoj 1, otvorit će svoja vrata od 10 do 13 sati. Tako će bogatim programom, edukacijom i savjetovanjem  obilježiti Svjetski dan borbe protiv raka. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa