Počeo 3. Istria Women's Cup

0
Na Istria Women's Cupu sudjeluje dvanaest reprezentacija
Na Istria Women's Cupu sudjeluje dvanaest reprezentacija

Sjeverozapadna Istra u prva dva tjedna ožujka postaje međunarodna nogometna destinacija: od 4. do 12. ožujka održava se treći Istria Women's Cup, turnir pod okriljem FIFA-e (Svjetska nogometna federacija), na kojem igra 12 ženskih nacionalnih reprezentacija. Organizator je Hrvatski nogometni savez, a domaćinstvom ovog važnog pripremnog turnira sjeverozapadna Istra još se jednom pokazala kao nogometna destinacija i za najviše sportske razine.

Uz domaćina Hrvatsku, na 3. Istria Women's Cupu nastupaju reprezentacije Austrije, Bosne i Hercegovine, Kostarike, Mađarske, Republike Irske, Sjeverne Irske, Poljske, Rumunjske, Slovačke i Walesa, te B reprezentacija Francuske.

Na prvom Istria Women's Cupu 2013. pobijedila je Rusija, a 2014. igralo se samo po skupinama, pa su pobjednici bili Bjelorusija i Tajvan. Od prošle godine turnir je napredovao u statusu, pa je sad u istom rangu sa sličnim turnirima na Cipru i u Portugalu. 

Igra se u tri skupine, nakon čega slijedi razigravanje za pobjednika koje se igra 11. ožujka. Utakmice se odigravaju na pet lokacija: na gradskom stadionu u Umagu, gradskom stadionu u Bujama, stadionu Veli Jože u Poreču, stadionu Valbruna u Rovinju te na igralištu u Rovinjskom Selu. Finale se igra 11. ožujka u Poreču, dok se istoga dana u Umagu igra utakmica za peto mjesto.

loading...

Posljednji komentari

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA