Treba li vam privatni detektiv? U Puli ga nećete naći!

0
Na adresi Kandlerova 46 nalazi se Detektivska agencija UPI 8. Barem tako tabla kaže.
Na adresi Kandlerova 46 nalazi se Detektivska agencija UPI 8. Barem tako tabla kaže.

Tragate li za izgubljenom osobom, sumnjate li da vas suprug/supruga vara, izgubili ste vrijedan predmet, treba li vam iz bilo kojeg razloga privatni detektiv? Činjenica da u Puli postoji detektivska agencija sigurno će vas razveseliti! No, nemojte se previše ponadati, jer do stanovitog Sherlock Holmesa nije lako doći.

Radi li uopće i na kojoj je adresi/telefonu dostupan, nisam uspjela doznati! Naime, u samom centru Pule, na adresi Kandlerova 46 nalazi se Detektivska agencija UPI 8. Barem tako tabla kaže. No, sudeći po svemu, agencija ne postoji, na toj adresi nema detektiva. Vrata su zaključana, a na zvonu parlafona nema oznake za agenciju.

Agencija je na web stranicama imenik.hr, no tamo uz ime agencije ne postoji kontakt već za detaljnije informacije navodi na biranje broja 11880. Tamo su mi, pak, na upit broja telefona agencije UPI 8, dali broj na kojem sam dobila zagrebačku detektivsku agenciju Shark!  

Oni su me bar donekle „utješili“. Rade, naime, i na području Istre. Srećom, detektiva sam trebala samo u svrhu pisanja novinskog članka, zanimalo me kako i s kim najčešće rade, tko i zašto ih angažira i sl. Ali, čini se da u Puli treba naći detektiva da vam – nađe detektiva! (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa