Opet opljačkana banka u Barbanu: Nakon prošle pljačke djelatnica dvije godine bila na bolovanju

0
Poslovnica OTP banke u Barbanu (Foto: Nenad Čakić)
Poslovnica OTP banke u Barbanu (Foto: Nenad Čakić)

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je 1. veljače oko 8,20 sati počinio razbojništvo u poslovnici OTP banke u Barbanu. Maskirani muškarac je ušao u banke te je uz prijetnju pištoljem od dviju djelatnica, 47-godišnjakinje s područja Barbana i 53-godišnjakinje s područja Marčane, zatražio novac. Nakon što su mu djelatnice predale više tisuća kuna, počinitelj se pješice udaljio u smjeru trga u Barbanu.

Prilikom počinjenja kaznenog djela nitko nije ozlijeđen, a policija intenzivno traga za muškarcem starosti oko 25-30 godina, visine oko 175 cm, tamnije puti, normalne građe, koji je u vrijeme počinjenja razbojništva bio obučen u tamne hlače i dužu jaknu, s tamnoplavim šalom preko lica, dok je na nogama imao svijetlosmeđe ili žute radničke cipele.
Ovo nije prvi put da je ova banka na meti razbojnika, a nakon prošle pljačke službenica, kojoj je u glavu bio uperen pištolj, je dvije godine bila na bolovanju, jer se oporavljala od posljedica šoka.     

Mole se svi građani koji imaju korisna saznanja o ovom događaju da se jave u prostorije Policijske postaje Pula, na broj 192 ili 052/532 628, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa