Gulići: Posvađao se s poznanikom pa pucao iz pištolja

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je počinio kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljeno posjedovanje, izradba i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, izvijestila je istarska policija.

Muškarca se sumnjiči da je 25. siječnja oko 15.30 sati, došao u stan u mjestu Gulići, na području Poreča, kod 62-godišnjeg poznanika. U jednom trenutku, muškarci su se posvađali te je 49-godišnjak izvadio pištolj, koji nezakonito posjeduje, a potom je iz njega ispalio dva hica, čime je doveo u opasnost život 62-godišnjaka.

Nakon toga, 49-godišnjak se udaljio iz stana, no uskoro je pronađen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje. Tijekom policijskog postupanja, 49-godišnjak je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike tako da se protiv njega podnosi i optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 26. siječanja u poslijepodnevnim satima, 49-godišnjak je priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa