Pop-rock bend Silente 28. prosinca nastupa na Rovinj Music Festivalu!

0
Silente
Silente

Svega nekoliko dana dijeli nas do početka jednog od najvećih glazbenih festivala u Istri, 6. Rovinj Music Festivala koji će se održati u Rovinju od 27. prosinca do 1. siječnja. Na festivalu će, u sklopu svoje božićne turneje, 28. prosinca nastupiti i dubrovačka glazbena atrakcija, grupa Silente.

U sklopu bogatog glazbenog programa na RMF-u nastupit će i šesteročlani dubrovački glazbeni sastav Silente. Za njih kažu da su debitantsko čudo iz Dubrovnika, a nedugo su izdali i čudesan novi singl prigodnog naziva 'Čudna ili čudesna' koji će biti predstavljen i na 62. izdanju Zagrebačkog festivala.

Veliki trud i iskrene emocije kriju se iza ovih šest mladih ljudi koji su u posljednjih godinu dana pokorili domaću glazbenu scenu.

Sve je počelo početkom 2013. godine s prvim singlom i videospotom 'Terca na tišinu' koji je u kratkom vremenu osvojio publiku i radijski eter, a Institut hrvatske glazbe povodom izlaska singla dodijeljuje im posebnu nagradu "Najviši ulaz novog izvođača u HR TOP 40“. Nedugo potom bend zaslužuje nagradu za najboljeg novog izvođača 2013. godine (emisija Music Pub na HR2), a bili su nominirani i za Večernjakovu ružu. Krajem listopada prošle godine izdali su i debitantski album 'Lovac na čudesa', a ove godine osvojili su nagradu Porin za najboljeg novog izvođača godine.

Njihovi poznati hitovi poput pjesama 'Terca na tišinu', 'Još jednom', 'Molim te, zapiši', 'Morski ljudi, morske žene' i nova pjesma 'Čudna ili čudesna' garancija su da će ovaj koncert biti prava glazbena poslastica, a ovim putem pozivamo njihove fanove iz Istre da ih zapjevaju zajedno s Tiborom Karamehmedovićem (vokal i gitara), Saninom Karamehmedovićem (bas gitara), Lorenom Milina (violina), Ivušom Gojanom (bubnjevi), Doris Kosović (vokal) i Šimunom Končićem (gitara, klavijature).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa