A.J. napao E.Č. zbog lažnog profila na Facebooku

24.01.2012 - 12:26
Caffe bar Me Gusta u Labinu
Caffe bar Me Gusta u Labinu

Da društvene mreže mogu biti opasne, znali smo, ali da se zbog njih netko može i potući, rijetka je pojava, barem na Labinštini. Naime, 23. siječnja oko 15 sati u centru Labinu su se sreli A.J. (26) iz Čambarelići kraj Kršana i E.Č. (20) iz Labina. A.J. je želio porazgovarati s E.Č. zbog uvredljivih poruka koja dobiva na Facebooku, a optužio ga je da je otvorio njegov lažni profil.

Budući je E.Č. negirao sudjelovanje u spomenutim aktivnostima, A.J. ga je napao palicom. Mladić je uspio pobjeći u caffe bar Me Gusta, no A.J. je stigao za njim pa su se počeli tući. Nakon nekoliko međusobnih udaraca u prostoru Me Guste, A.J. je uzeo palicu i njome udario E.Č. Daljnji sukob, u kojem su obojica muškaraca lakše ozlijeđeni, spriječio je posjetitelj objekta, a ubrzo je pozvana i policija.

No, ni tu nije bio kraj njihovoj svađi. Kada je kasnije E.Č. vidio A.J. kako izlazi iz policijske postaje, počeo je vikati i vrijeđati ga, a kako se mladić nije želio smiriti ni nakon što su ga policajci upozorili na ponašanje, a sa sobom je imao i nož, E.Č. je uhićen i smješten u pritvor.

Protiv obojice mladića slijedi podnošenje optužnog prijedloga radi drskog ponašanja, a zbog posjedovanja noža Labinjana se tereti i za prekršaj po Zakonu o oružju, izvijestila je istarska policija.

Tweet

Posljednje novosti