U moru kraj pulske rive pronađena mrtva žena

23.01.2012 - 11:32
Tijelo je odneseno na obdukciju
Tijelo je odneseno na obdukciju

Beživotno žensko tijelo nađeno je 23. siječnja oko 11 sati u moru kraj pulske rive. Prolaznik je obavijestio centar 112 da u moru između obale i brodice pluta tijelo te su na mjesto događaja stigli vatrogasci, a potom i policija te općinski državni odvjetnik Edi Putigna. Prema njegovim riječima, radi se o nepoznatoj ženi kojoj za sada nisu procijenili godine.

Kako bi se utvrdio njen identitet te uzrok smrti, naložena je obdukcija, a policija je na mjestu događaja dovršila očevid.

Pretpostavlja se da je tijelo nesretne, po prvim procjenama starije žene, odnekud doplutalo na rivu. No, je li riječ o nesretnom slučaju, nasilnoj smrti ili, pak, samoubojstvu, pokazat će rezultati očevida i naložene obdukcije. Ovo je treći smrtni slučaj na području južne Istre u proteklih mjesec dana.

Podsjetimo, 15. siječnja s vijadukta Limska Draga samoubojstvo je počinila 60-godišnjakinja s područja Poreča. Dan poslije, 16. siječnja, sa zgrade na Monte Zaru u Puli pao je muškarac te od teških ozljeda smrtno stradao. Također se sumnja na samoubojstvo. Kako se za siječanj često kaže da je najdepresivniji mjesec u godini, ni ne čudi da se ovakve tragedije događaju baš nakon prosinačkih blagdana. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Na mjesto događaj prvi su stigli vatrogasci
Na mjesto događaj prvi su stigli vatrogasci

Beživotno žensko tijelo izvlači se iz mora
Beživotno žensko tijelo izvlači se iz mora

Tweet

Posljednje novosti