Stanari Gregovice i vlasnica automobila sumnjaju da su vozila namjerno zapaljena

0
Susjedi u šoku promatraju izgorjele automobile
Susjedi u šoku promatraju izgorjele automobile

Na mjestu zgarišta u Županskoj ulici u Puli, dva od vatre crna automobila i začuđeni, uplašeni i zbunjeni susjedi.  Naime,  u pulskom naselju Gregovica 17. siječnja oko pola sata iza ponoći izgorjela je Lada Niva i kombi marke Renault. Na mjesto požara brzo si stigli vatrogasci JVP Pula i ugasili požar, čiji se uzrok još uvijek utvrđuje.

Šokirani susjedi uvjereni su da je požar podmetnut. Supruga muškarca koji je čuo pucketanje vatre i brzo izletio iz obližnje kuće kako bi preparkirao njezin automobil koji je bio vrlo blizu plamenu, kaže mi da i sama vlasnica izgorjelih automobila sumnja na podmetanje požara.  Kombi je bio tek kupljen, stoga ne vidi razlog zbog kojeg bi došlo do eventualnog kvara i u konačnici požara u kojem su oba automobila iste vlasnice jako oštećena, odnosno izgorjela.

„Svi smo u ulici jako uplašeni, osim što sam i ja mogla izgubiti automobil, mogao je i netko od stanara biti ozlijeđen.  Sva sreća da je moj suprug na vrijeme zvao vatrogasce i spriječio eksploziju koja je bila neminovna, jer su se već čula pucketanja, vjerojatno od nagorjelih automobilskih guma“ , veli susjeda koja nije htjela otkriti svoje i suprugovo ime. Očevid na mjestu događaja je gotov pa se čekaju rezultati koji bi trebali pojasniti što se zapravo dogodilo, odnosno  što ili tko je uzrok požara. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa