Pijani mladić vrijeđao djevojke i bacao stolice po lokalu

0
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Zbog drskog ponašanja, tučnjave i pokušaja demoliranja lokala 27-godišnji Puljanin će osam dana odležati u zatvoru. Naime, mladić je u pijanom stanju u petak, 13. siječnja oko 19,45 sati ušao u ugostiteljski objekt u ulici Porta Stovagnana u Puli i prišao stolu za kojim su sjedile dvije djevojke te ih je počeo vrijeđati. Potom je počeo gurati stol za kojim su sjedile, a kada  mu je pristupio 60-godišnji konobar i upozorio ga na ponašanje, mladić je prevrnuo stol, bacio stolicu prema konobaru i nastavio s galamom i vrijeđanjem.
Budući ga nije mogao smiriti, konobar je pozvao 50-godišnjeg vlasnika, no mladić je nastavio s protupravnim ponašanjem. Vikao je i vrijeđao prisutne, bacao stolice po objektu, a u jednom je trenutku i udario 50-godišnjeg vlasnika, koji ga je tada uhvatio i zadržao do dolaska policije.

Policajci su uhitili su nasilnog 27-godišnjaka, a izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je kako je bio pod utjecajem alkohola od 2,68 g/kg. Protiv Puljanina je podnesen optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a rješenjem Prekršajnog suda određeno mu je zadržavanje u zatvoru u trajanju od 8 dana, izvijestila je istarska policija.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa