Opljačkan diskont Dione u Žminju: Razbojnik nožem ozlijedio prodavačicu

0

Policija još uvijek traga za nepoznatim razbojnikom koji je 9. siječnja oko 19,50 sati opljačkao diskont Dione u Žminju, pri čemu je lakše ozlijedio 48-godišnju prodavačicu. Maskirani muškarac je ušao u trgovinu u ulici 9. rujna te se uputio prema registar kasi i prodavačici.

Žena je pokušala zatvoriti ladicu registar kase, no razbojnik ju je u tome sprječavao i došlo je do naguravanja prilikom kojeg je napadač nožem ozlijedio prodavačicu. Nakon što je djelatnica ustuknula, muškarac je uzeo zasad neutvrđenu količinu novca iz kase te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Prodavačica je lakše ozlijeđena, a policija intenzivno traga za mlađom muškom osobom, visine od oko 165 do 170 cm, slabije tjelesne građe, koji je bio odjeven u crne hlače i crnu jaknu.

Mole se svi građani koji su u blizini mjesta događaja primjetili sumnjive osobe ili vozila ili imaju druga korisna saznanja o ovom događaju da se jave Policijskoj postaji Rovinj, na broj  telefona 192 ili 052/538 239, a informacije mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa