Branko Jakovetić pobjednik stolnoteniskog turnira Rim 2014

0
Sudionici 2. stolnoteniskog turnira “Rim 2014″
Sudionici 2. stolnoteniskog turnira “Rim 2014″

U organizaciji novoosnovanog STK Pazin 2. kolovoza u Spomen domu u Pazinu održan je 2. stolnoteniski turnir “Rim 2014″,  koji je okupio 23 igrača iz Poreča, Nove Vasi, Kanfanara, Zagreba, Višnjana, Umaga i Pazina.

Pobjednik ovogodišnjeg turnira je Branko Jakovetić, koji je uspješno opravdao i ulogu favorita turnira. Jakovetić je grupu završio sa dvije pobjede da bi u 1/8 finala pobijedio Krizmanića (Pazin) sa 3-0, u 1/4 finalu bio je bolji od Stambolije (Zagreb), kojeg je dobio također sa 3-0, a u polufinalu Sirotića iz Pazina sa 3-0. 

Treće mjesto su podijelili igrači iz Pazina Denis Glavinić i Ivan Sirotić koji su ostvarili sve pobjede do polufinala gdje su izgubili od dva favorita turnira.

Poredak: 1. mjesto Branko Jakovetić (Nova Vas), 2. mjesto Tomislav Jelinić (Zagreb) 3. mjesto dijele Denis Glavinić i Ivan Sirotić (oba Pazin ).

Na početku turnira gradonačelnik Pazina Renato Krulčić zahvalio se stolnotenisačima na odazivu te dao podršku kako bi ovaj turnir u idućim godinama postao tradicionalan i održavao se u novoizgrađenoj dvorani gdje će se moći ugostiti i puno veći broj igrača.

Na otvaranju turnira je bio prisutan i Armando Lušetić, koji je u ime Sportske zajednice Grada Pazina pružio logističku i financijsku potporu.

Na završetku turnira, predsjednik STK Pazin Danis Glavinić uručio je prigodne nagrade najuspješnijima, zahvalio svima na sudjelovanju te pozvao na prigodan  ručak sve učesnike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa