Ovogodišnji festival vjenčanja SPOSAnews u znaku slastica

0

Istarski festival vjenčanja SPOSAnews12 ove će se godine održati 14. i 15. Siječnja, u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Unatoč krizi koja se osjeća u poslovnom svijetu, organizatori su sretni što će ove godine na SPOSAnewsu sudjelovati 50-tak izlagača, rečeno je na konferenciji za tisak održanoj 4. siječnja u Puli. Ove godine će se na Istarskom festivalu vjenčanja predstaviti saloni vjenčanica, zlatarne, cvjećarnice, fotografi, snimatelji, bendovi, restorani, slastičarnice, caterinzi, vinari, organizatori i dekorateri vjenčanja i drugi.

Uz izlagački dio, ove godine će se održati četverodnevna modna revija vjenčanica Agencije Sandra i Vjenčanica Neva, svaki dan u 13 i u 17 sati. Plesni centar Studio održat će svoj plesni show, te besplatne radionice za buduće mladence na kojima će mladenci moći naučiti osnovne plesne korake.

Kao i svake godine, održat će se besplatna radionica za buduće mladence, na kojoj će se budući mladenci upoznati s izazovima i mogućim problemima koji se mogu pojaviti prilikom organizacije vjenčanja. Mladenci će direktno moći pitati sve što ih zanima, a zanimljivo je da je SPOSAnews jedini hrvatski sajam vjenčanja koji organizira takve radionice. Ovogodišnji SPOSAnews ima naglasak na slastice, te će se u „slatkoj dvorani“ moći kušati slastice, kolači, torte, caterinzi, vina, sirevi i sl.

U suradnji s portalom Istravjenčanja.com organizirana je bogata nagradna igra, a neke od nagradasu: popust na fotografa, video snimanje, najam vjenčanice, dekoracija i organizaciju vjenčanja, vjenčanu tortu, vjenčano prstenje, svečanu haljinu i dr. Istarski portal za vjenčanja Istravjenčanja.com jedan je od boljih portala za vjenčanja, sa preko 850 subjekata, zanimljivim tekstovima i savjetima za buduće mladence. Izvlačenje dobitnika nagradne igre bit će u nedjelju, 15. siječnja u 18,30 sati.

Generalni pokrovitelj Istarskog festivala vjenčanja SPOSAnews je Agencija Sandra, pokrovitelj je Zlatarna Denisi iz Umaga a organizaciju potpisuje Agencija AKT iz Pule. Ulaz na festival je slobodan.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa