Kajin: Možda ću se kandidirati za predsjednika IDS-a

0
Damir Kajin, potpredsjednik IDS-a
Damir Kajin, potpredsjednik IDS-a

„Vjerujem da će Jakovčić na unutarstranačkim izborima imati protukandidata. Puno je učinio za Istru, još više za IDS koji je oličenje Istre i zato ima našu potporu. U dvije godine može se svašta dogoditi, pa i to da se i ja kandidiram, no dotad ćemo čvrsto podržavati Jakovčića“,  kazao je između ostalog za Večernji list Damir Kajin, potpredsjednik IDS-a.

Kajin je za Večernji potvrdio da je i dalje čvrstog uvjerenja da su PDV od 25 posto i porez na imovinu čisti promašaj što je, za nekoga koji pripada vlasti, jako neuobičajena izjava. No, oni koji poznaju Kajina znaju da to za njega nije ništa neobično i da „nije iskočio iz tračnica“. „Pitaju me posljednjih dana jesam li na vlasti ili u opoziciji. Ovu vlast ja ne mogu ugroziti, dapače, Milanovića od srca podržavam“, kazao je Kajin.

Na opasku je li razgovarao s Jakovčićem, koji mu poručuje da IDS više nije u oporbi i da mora znati činjenice prije istupa u javnosti, Kajin je odgovorio da IDS nije više u opoziciji ali da se mora držati svoje linije, linije zakona i očekivanja građana. (E.V.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa