Raška draga demantira da prodaje zemljište u dolini rijeke Raše

0
Dolina rijeke Raše
Dolina rijeke Raše

„S obzirom da su se na vašim medijima pojavili tekstovi u kojima se navodi da se prodaje zemljište u dolini rijeke Raše, koje je u vlasništvu tvrtke Raška draga d.o.o., potrebno je široj javnosti objasniti da se naše zemljište u Raši, sudeći po agencijama u Istri, prodaje konstantno već 4-5 godina, još dok je bilo u vlasništvu Miljenka Vretenara, a koji je poslije prodaje upite usmjeravao na našu adresu“, reagirao je na tekst objavljen na našem portalu Siniša Jelovčić, direktor tvrtke Raška draga.

Naime, tragom oglasa jedne agencije za nekretnine objavljenom na portalu Njuškalo.hr i razgovora s predstavnikom te agencije, objavili smo vijest da tvrtka Raška draga za 30 milijuna kuna prodaje 62 hektara poljoprivrednog zemljišta u kanjonu rijeke Raše.

„Bez obzira na dosadašnja odbijanja gospodina Ljubasa na posredovanje kod prodaje, te agencije i dalje drže nekretninu u svojoj ponudi, a informacije o tome se često pojavljuju u javnosti. Naravno, svaka stvar ima svoju cijenu i kada bi se pojavio ozbiljan zainteresiran kupac za naše zemljište u dolini rijeke Raše, onda bi se to ozbiljno razmatralo. Takve ponude do sada nije bilo, istovremeno mi nemamo namjeru to zemljište prodavati, upravo suprotno radimo i razvijamo projekte koje planiramo realizirati u dolini Raše. U te aktivnosti spada priprema i izrada projekata za povlačenje sredstava IPARD programa mjera 101 i 103 EU za izgradnju ekološkog turističko-poljoprivrednog kompleksa Raška draga“, stoji u reagiranju kojeg potpisuje Siniša Jelovčić, koji ističe da su njihovi suradnici, partneri i prijatelji na Labinštini i u Istri bili uznemireni informacijom o prodaji „raške drage“.

„Takva informacija izaziva sumnju u ozbiljnost naših poslovnih namjera i ugrožava naš poslovni ugled u odnosu prema lokalnim vlastima na Labinštini ali i do svih građana u čijem susjedstvu želimo djelovati i razvijati poslovne projekte“, napisao je direktor firme Raška draga, Siniša Jelovčić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa