Livio Morosin proveo noć u policiji na triježnjenju

0
Livio Morosin
Livio Morosin

Poznati istarski kantautor Livio Morosin unazad nekoliko dana noć je proveo u policijskom zatvoru, doznajemo iz neslužbenih, ali dosta pouzdanih izvora. Vodnjanski je glazbenik, naime, sjeo za upravljač svoga vozila na pulskoj rivi nakon što je dan proveo u Puli. Policijski nam izvori tvrde da je Morosin navodno bio pod utjecajem alkohola, što je policijska patrola pulske prometne policije i uočila.

Da bi stvar bila bolja, Morosin je na semaforu na rivi u Puli kod Lučke kapetanije, vidjevši policiju, navodno prošao kroz «crveno» i pokušao uteći, skrenuvši na Veli Vrh putem Ulice 119 brigade. Međutim, policajci su pod rotacijskim plavim svjetlom krenuli za Morosinom i zaustavili ga nedaleko ACI servisa.

Policijski nam izvori tvrde da je Morosin bio nedovoljno ljubazan prema policajcima koji su pak utvrdili da još uvijek ne posjeduje vozačku dozvolu. Iz kojih razloga Morosin nema vozačku dozvolu, a pritom vozi automobil, nije nam poznato. Policajci su zatim odlučili privesti vodnjanskog glazbenika, koji tom prilikom nije štedio «komplimente» na račun policije, što ga je u konačnici koštalo noćenja u policijskom zatvoru, gdje se inače privode pijani vozači na triježnjenje. Morosina je policija sutradan pustila kući.

Cijeli će slučaj sada očito završiti na Prekršajnom sudu u Puli, gdje će Morosin morati objasniti zbog čega je vozio automobil bez vozačke dozvole te je li za upravljačem svoga vozila bio pijan. (Bruno Cettina)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa