U subotu završni vikend Proljeća u Šijanskoj šumi

0
Ovogodišnje Proljeće u Šijanskoj šumi stiglo je da samoga kraja
Ovogodišnje Proljeće u Šijanskoj šumi stiglo je da samoga kraja

Projekt „Proljeće u Šijanskoj šumi 2014“ koji je proteklih 10 tjedana okupio veliki broj građana svih uzrasta stigao je do samog kraja, a posljednje završno izdanje održat će se 24. svibnja s početkom u 10.00 sati.

U jutarnjim satima Triatlon savez Istarske županije održati će promo utrku u kros duatlonu  koji se sastoji od trčanja, vožnje bicikle i ponovnog trčanja kroz prekrasnu Šijansku šumu. Prvo startaju djeca, a nakon njih odrasli.

U poslijepodnevnim satima program započinje jahanjem u suradnji s Konjičkim klubom Barel, a potom slijedi turnir u malom nogometu uz Park Aveniju 69. Udruga kineziologa Pule je i ove subote na centralnoj poljani aktivna i zadužena za dobar sportski provod. Igrati će se odbojka, graničar i badminton.

Završnica projekta „Proljeća u Šijanskoj šumi“ obilježit će se prigodnom izložbom svih fotografija pristiglih na natječaj i proglašenjem najboljih, te podjelom nagrada.

Svi mnogobrojni predstavnici udruga građana koji su bili nositelji ovogodišnjeg projekta pozvani su na posljednje okupljanje na zelenom travnjaku gdje će im biti uručene prigodni pokloni kao izraz zahvale, a u ime predstavnika Javne ustanove Pula sport. Također još jednom se pozivaju svi građani bez obzira na dob i sportsko znanje da se priključe u što većem broju.

U slučaju lošeg vremena program se odgađa.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa