Istarski Srbi podržat će Jakovčića na izborima za Europarlament

0
Ivan Jakovčić
Ivan Jakovčić

Koordinacija Srba u Istri na izborima za Europarlament 25. svibnja dat će svoj preferencijalni glas Ivanu Jakovčiću kandidatu IDS-a. Radomir Janković, predsjednik Koordinacije, ističe da je to logičan i jedini ispravan odabir s obzirom na sve ono što je Ivan Jakovčić do sada napravio za srpski narod ali i za ostale manjine u Istri.

Kao iskusan političar i  osoba koja ima dobre kontakte s institucijama EU-a, na pravi će način znati promovirati i realizirati interese Istre i Hrvatske u Europskom parlamentu, posebno po pitanjima gospodarstva, turizma, poljoprivrede i kulture.

„Dugogodišnje zalaganje Ivana Jakovčića za suživot i multikulturalnost u Istri, bez diskriminacije bilo koje vrste garancija su da ćemo i mi manjinci kroz njegov angažman u Europarlamentu definitivno ostvariti sve svoje ciljeve i aktivnosti u očuvanju nacionalnog i kulturnog identiteta“, istaknuo je Radomir Janković u svom priopćenju za medije.

U ime Koordinacije Srba u Istri, pozivao je sve pripadnike srpske nacionalne manjine, kao  i ostale građane Istre, da izađu na izbore za Europarlament i da daju svoj glas Ivanu Ninu Jakovčiću, zakoruživanjem broja 4 ispred imena Ivana Jakovčića na listi broj 20: SDP- HNS- IDS- HSU. 

Radomir Janković
Radomir Janković

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa