Dražen Zečić u Buzetu prvoga dana Nove godine

0
Dražen Zečić
Dražen Zečić

Buzetski zabavno-glazbeni maraton ide dalje! Nakon izuzetno uspješnog Gibonnijevog koncerta 23. prosinca, a zatim i vrhunske zabave uz Jasmina Stavrosa na sam Božić, 25. prosinca, dvaju glazbenih događanja koji su okupili više od 2.000 ljudi, šator na Mašimovoj škuji u Buzetu ugostit će prvoga dana nove godine, 1. siječnja, još jedno veliko ime hrvatske estradne scene – Dražena Zečića, koji će tako prvi nastup u 2012. godini imati upravo u Buzetu.

Ova će vijest zasigurno razveseliti sve one kojima nije bilo dosta zabave i feštanja noć ranije, na dočeku, već s feštom žele nastaviti i prvoga dana Nove godine. Popularni Zeko i njegovi fanovi iz čitave Istre, pa i šire, tako će u Novu 2012. zajedno zakoračiti upravo iz Buzeta, odakle je Zečić prije 15 godina započeo i svoj iznimno uspješni glazbeni "pohod" na Istru. Koncert ima i svoj "pozivni znak", te nosi naziv Za sve dobre ljude... Organizatori iz Radio zone pozvali su stoga još jednom sve dobre ljude da dođu u Buzet 1. siječnja, dobro se zabave uz Dražena Zečića i na najbolji način započnu Novu 2012. godinu!      

Ulaznice za koncert Dražena Zečića moći će se kupiti na blagajni šatora na dan koncerta od 20 sati. Cijena ulaznice je 80 kuna. Uz koncert će se u šatoru naći i odgovarajuća ugostiteljska ponuda, pa će svi željni dobre zabave na jednome mjestu imati sve ono što im za pravu glazbenu feštu za pamćenje i treba!

Više informacija o manifestaciji može se pronaći na internet stranicama Radio Zone Buzet (www.radio-zona.hr) ili na Facebook stranici Božića u Buzetu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa