Tonči Peruško: Nikada do sada nismo imali kavez u Istri, tko god dođe osjetit će adrenalin!

18.02.2014 - 07:16
Tonči Pruško
Tonči Pruško

Počinje sezona 2014. Hrvatske MMA lige. Prvi event osmine finala po prvi puta će se odigrati u dvorani Mate Parlov u Puli, 22. veljače s početkom u 21,00 sati, a to će ujedno biti i deseti meč Tončija Peruška pred domaćom publikom.

Tonči Peruško u Hrvatskoj MMA ligi pokazao se kao iskusan i talentiran borac, te kao jedan od 'pulskih Trojanaca' koji obećavaju. U borbi za treće mjesto MMA lige u studenom 2013. protivnik mu je bio miljenik Cibone Anto Radman. Tada smo svjedočili klinču dvoje jednako snažnih boraca. Njih dvojica su uspjeli doći do treće runde, a odlukom sudaca pobjeda je na kraju pripala Radmanu.

U sezoni 2014. Peruška čeka prva borba pred svojom publikom protiv Saše Božića iz UKF Kutine. „Očekujem da ću pobijediti. Na njega gledam s poštovanjem, ali ipak mislim da je prosječan borac. Uvjeren sam u svoju pobjedu, a i još ću imati podršku svoje publike. Ovo mi je deseti meč, okrugli, nadam se da će sve ići po mom planu. Nikada do sada nismo imali kavez u Istri, nikada do sada nismo tu imali borbe na tom nivou, mislim da će event biti jako zanimljiv, tko god dođe, sigurno će osjetiti adrenalin“, poručio je Tonči Peruško.

S druge strane, Saša Božić neće imati podršku lokalnih navijača, ali smatra da mu je to prednost. „Peruško je dobar protivnik, vidi se po njegovom scoreu, dobar je parteraš i još se bori doma. Ali, nemam nikakvog straha! Imat ću manji pritisak u toj borbi nego on, upravo zato jer nastupa pred svojima. Meni to ne može naštetiti, ulazim bez ikakvog presinga u tu borbu. Očekujem dobar meč! Nemam nikakvih ozljeda, zdrav sam i nadam se da će tako i ostati. Idem meč po meč, svaka borba je finale za sebe. Ne želim razmišljati o slijedećim borbama, dok ovu ne završim“, realan je Saša Božić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event  osmine finala Hrvatske MMA lige. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa. Prijenos uživo bit će na Novoj TV i Oyo.hr.

Tweet

Posljednje novosti