Đulijano Petrović potvrđen za predsjednika IDS-a Kaštelir-Labinci

0
Poslovna zona Labinci jedan je od projekata koje je istaknuo Petrović
Poslovna zona Labinci jedan je od projekata koje je istaknuo Petrović

Đulijano Petrović jednoglasno je izabran za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Kaštelir-Labinci na Izbornoj skupštini održanoj 19. prosinca, u Kaštelir-Labincima.

Prije samog glasovanja novi-stari predsjednik Đulijano Petrović podnio je izvještaj o radu Predsjedništva općinske podružnice IDS Kaštelir-Labinci u mandatu 2009.-2013. godine, posebno se osvrnuvši na prošle lokalne izbore.

- Na lokalnim izborima nastupili smo kao i uvijek do sada sami te smo poboljšali rezultate u usporedbi s izborima 2009. godine. Jedna smo od rijetkih ili jedina podružnica koja u svojem postojanju bilježi konstantan pozitivan izborni uspjeh, naglasio je Petrović, ujedno izdvojivši najznačajnije ostvarene projekte:

- Rekonstruirali  smo i dogradili područnu osnovnu školu Kaštelir i dječji vrtić; izgradili sportsku dvoranu; stavili u funkciju poslovnu zonu Labinci; izgradili ambulantu opće medicine i stomatološku ordinaciju; uredili groblja, uredili mjesne crkve u Kašteliru i Labincima; izgradili komunalnu infrastrukturu te započeli izgradnju kanalizacije.

Predsjednik OP IDS-a Kaštelir-Labinci Đulijano Petrović obavijestio je članove da je u planu ponovno formiranje Ogranka mladih Kaštelir-Labinci.

Na Skupštini za članove Predsjedništva OP IDS-a Kaštelir-Labinci jednoglasno su izabrani: Silvano Kocijančić, Mirela Gašparini, Valdi Kocijančić, Janko Legović, Dragan Ružić, Nelo Kovač,  Rozana Petrović i Enio Jugovac.

Za fiducijare Sabora IDS-a su izabrani Đulijano Petrović i Silvio Beaković, a kao njihovi zamjenici Janko Legović i Dragan Ružić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa