Prosidba za naslovnicu: Dubravka, udaj se za mene!

0
Tony Cetinski odlučio je zaprositi svoju djevojku Dubravku
Tony Cetinski odlučio je zaprositi svoju djevojku Dubravku

Tony Cetinski je, nakon samo nekoliko mjeseci veze, odlučio pokazati kakav je romantičar te je svoju dragu zaprosio na vrlo originalan način!

Novi broj časopisa Story u srijedu donosi najoriginalniju i najromantičniju gestu kralja popa Tonyja Cetinskog!  Ponesen snažnim osjećajima koje gaji prema svojoj djevojci Dubravki Dujak, pop zvijezda Tony Cetinski svoj veliki intervju za novi broj časopisa odlučio je začiniti originalnom i nadasve romantičnom gestom – prosidbom!

Svoje nježne riječi pune ljubavi i odanosti prema voljenoj ženi stavio je na papir i u obliku pisma zamolio redakciju da mu ispune želju i pomognu zamoliti Dubravku da s njim provede ostatak života i postane mu supruga, prenosi Dnevnik.hr.

Uredništvo je dakako pristalo te su tako zajednički učinili presedan u hrvatskim medijima organiziravši prvu ikad prosidbu s naslovnice časopisa. Tonyjevu dirljivu i emotivnu prosidbu kao i veliki intervju u kojem među ostalim objašnjava čime ga je Dubravka, s kojom je u vezi osam mjeseci, osvojila, priželjkuje li s njom djecu, te zašto je siguran da će mu treći brak donijeti vječnu sreću, moći ćete pročitati samo u novom broju tiskanog izdanja.

Magazin će se zajedno s Tonyjem pobrinuti da Dubravka među prvima dobije svoj primjerak časopisa, te naravno, prvi objaviti njezine reakcije i odgovor na Tonyjevo: Dubravka, udaj se za mene!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa