Damir Pastrovicchio ponovo predsjednik baljanskog IDS-a

0
Novo vodstvo IDS-a Općine Bale
Novo vodstvo IDS-a Općine Bale

Damir Pastrovicchio potvrđen je za predsjednika Općinske podružnice IDS-a Bale, na Izbornoj Skupštini, održanoj 6. prosinca u Balama.

Zahvalivši se na ponovno ukazanom povjerenju, Pastrovicchio je naglasio kako će u narednom mandatu nastaviti s dosadašnjim aktivnostima i programima, ali i s osmišljavanjem novih.

Predsjednik IDS-a Bale istaknuo je da će se, u narednom razdoblju, puno pažnje posvetiti neposrednoj komunikaciji s mještanima, kako bi se upoznali s problemima koji muče naše građane i direktno doprinijeli njihovom rješavanju.

- Kroz rad naše podružnice želimo se još više približiti sumještanima, pogotovo mlađim generacijama kako bi povećali njihov broj. Cilj nam je od Bala stvoriti mjesto ugodno za život Baljanima, a atraktivno svim posjetiteljima, istaknuo je novi-stari predsjednik.

Za članove Predsjedništva OP IDS-a Bale izabrani su: Cristian Bissi, Claudio Dellabernardina, Tatijana Gačina, Silvano Modrušan, Željko Bilić, Ellen Pastrovicchio, Alen Dragan i Milivoj Popović.

Na Skupštini su ujedno odabrani i fiducijari Claudio Dellabernardina i Milivoj Popović te njihovi zamjenici Tatijana Gačina i Ellen Pastrovicchio, priopćeno je iz IDS-a.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa