Diana Tanushaj i Josip Miličević najbolji na turniru u Kutini

18.11.2013 - 15:46
Ekipa Lava je bila izuzetno uspješna osvojivši sedam medalja
Ekipa Lava je bila izuzetno uspješna osvojivši sedam medalja

Na 15. Međunarodnim kickboxing kupu „Kutina 2013“ održanom u Kutini u subotu 16. studenog, među 464 natjecatelja iz 61 kluba pristiglih iz BiH, Bugarske, Hrvatske, Mađarske i Slovenije nastupilo je i sedam Lavova iz Pule i Medulina. Ekipa Lava je bila izuzetno uspješna osvojivši sedam medalja. Osvojili su dvije zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje.

Diana Tanushaj i Ana Alaber su nastupile u istoj kategoriji. Nakon uvjerljivih pobjeda nad protivnicama, našle su se u finalu iz kojeg je Diana Tanushaj izašla kao pobjednica.
Josip Miličević je uvjerljivim pobjedama nad protivnicima iz Bugarske, Mađarske i Hrvatske, u svim borbama bodovnom razlikom od 3:0 savladao svoje protivnike i osvojio prvo mjesto. Junior Haris Hadžipašić je zaustavljen u borbi za medalju.

Prema konačnoj statistici, Diana Tanushaj je na prvom mjestu  najboljih boraca kategorije juniorki u light contactu kao i Josip Miličević koji je na prvom mjestu  najboljih boraca juniorske kategorije u light contactu sa istim brojem bodova kao Marino Faraguna, višegodišnji državni reprezentativac. Kickboxing klub „Lav“ je u poretku klubova na prvom mjestu u light contactu kategorije juniora.

Tweet

Posljednje novosti