Uspješan nastup članova kickboxing kluba Lav

11.11.2013 - 09:56
Čalnovi kickboxing kluba Lav
Čalnovi kickboxing kluba Lav

Na 30. Otvorenom prvenstvu Slovenije u kickboxingu, održanom u subotu 09. studenog u Zagorju ob Savi nastupilo je 583 natjecatelja iz 63 kluba pristiglih iz 10 zemalja. Među njima je u point fightingu i light contactu nastupilo i šest natjecatelja kickboxing kluba „Lav“ iz Pule i Medulina.

Najuspješnija je bila pulska lavica Ana Alaber koja je u light contactu kategorije do 55 kg juniorki do 16 godina osvojila prvo mjesto i pobjednički pehar. I medulinske lavice Diana Tanushaj i Fanika Hlubocki su stigle do medalja.

Diana Tanushaj je nastupila u light contactu kategorije seniorki do 55 kg od 16 godina nadalje. U finalnoj borbi je posustala zbog nedostatka snage i tako osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Fanika Hlubocki je u light contactu kategorije do 50 kg juniorki do 16 godina izgubila polufinalnu borbu i osvojila treće mjesto i brončanu medalju.

Senior Haris Hadžipašić je nakon duže ljetne stanke nastupio u light contactu te je zbog nedostatka snage izgubio borbu već u šesnaestini finala. Mlađi kadet Loren Domba je u point fightingu zaustavljen u osmini finala od puno višeg i iskusnijeg protivnika iz Madžarske. Senioru Josipu Miličeviću je ovo bio prvi nastup u light contactu. Zbog neiskustva i nedostatka snage Josip je zaustavljen već u prvoj borbi u šesnaestini finala.

Tweet

Posljednje novosti