Počela izgradnja javne rasvjete u Kašićevoj i Mažuranićevoj ulici

0

Radovi na na izgradnji javne rasvjete u Kašićevoj i Mažuranićevoj ulici u Puli započeli su 9. prosinca. Temeljem Ugovora o izvođenju radova radove će izvoditi tvrtka ZANITEL d.o.o. Pula. Projektant i nadzor izvodi ELKON d.o.o. Pula.

Ugovor o izvođenju radova zaključen je po provedenom otvorenom postupku javne nabave male vrijednosti od strane Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu. Izgradnja javne rasvjete Kašićeve i Mažuranićeve ulice obuhvaćena je Programom gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2011. godinu.

Ovaj projekt izgradnje javne rasvjete obuhvaća u cijelosti javnu rasvjetu u obje ulice, u ukupnoj dužini od cca 340 m1 sa 17 novih svjetiljki, prema slijedećem:

- Mažuranićeva ulica (od Radićeve do Nazorove ulica) - javna rasvjeta u dužini od cca 220 m1 sa 11 novih svjetiljki,

- Kašićeva ulice (od raskrižja sa Mažuranićevom do Kranjčevićeve ulice) - javna rasvjeta u dužini od cca 120 m1 sa 6 novih svjetiljki.

Ukupna vrijednost radova prema zaključenom Ugovoru o izvođenju radova iznosi 300.000,00 kuna s PDV-om, dok svekupna vrijednost radova po zaključenom Okvirnom sporazumu iznosi 363.659,34 kuna sa PDV-om. Rok izvođenja radova je 25 dana.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa