velika mu je čast

Tony Cetinski za Novu nastupa sa Zuccherom

Piše: Istarski.hr

18.10.2024 - 11:15

Dubrovnik, grad poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, predivnoj arhitekturi i vrhunskoj atmosferi, ovaj put će svojim građanima i brojnim posjetiteljima pružiti pravi novogodišnji spektakl – već tradicionalan doček Nove godine održat će na otvorenom. Na Stradunu, jednom od najljepših trgova u Europi  i kultnom srcu Dubrovnika, okupit će se dvije glazbene legende – talijanska superzvijezda Zucchero i hrvatska glazbena ikona Tony Cetinski koji će gostima pružiti nezapamćen provod.

Nesumnjivo da će ovaj glazbeni događaj privući velik broj posjetitelja iz cijele Hrvatske i šire, donoseći nezaboravno iskustvo pod zvjezdanim nebom Dubrovnika. Zucchero, jedan od najpoznatijih talijanskih glazbenika, čije su pjesme poput "Senza una donna" i "Baila Morena" osvojile publiku diljem svijeta, prvi put nastupa u Dubrovniku povodom novogodišnjeg slavlja.

Njegov energičan nastup i prepoznatljiv stil fuzije rocka, bluesa i talijanske kancone jamče jedinstvenu atmosferu i vrhunsku zabavu.

Na pozornici će mu se, točno u ponoć, pridružiti i jedan od najvoljenijih domaćih izvođača, Tony Cetinski, koji će zajedno sa Zuccherom, na njegovo veliko oduševljenje, otpjevati jednu poznatu talijansku skladbu. Tonyjeva nevjerojatna izvedba i interakcija s javnošću čine ga savršenim izborom za ovaj spektakularni doček. Tony, čija karijera traje više od tri desetljeća, već godinama osvaja srca publike svojim hitovima poput "23. prosinac", "Kad žena zavoli", "Blago onom tko te ima" te brojnim drugim. Njegovim emocijama ispunjene izvedbe, nevjerojatan glas i energija na pozornici obećavaju da će ovo biti jedan od najuzbudljivijih novogodišnjih nastupa u regiji. Savršen spoj dva glazbena velikana idealna je pozivnica svim posjetiteljima da u novu godinu uđu rasplesani uz taktove svjetskih poznatih glazbenih hitova.

„Ovo nije prvi put da dočekujem Novu godinu na Stradunu, ali svakako će biti velika čast dijeliti pozornicu s idolom naše mladosti, Zuccherom, pred divnim gostima Dubrovnika i stanovnicima ovog prekrasnog grada. Posebno me raduje zajednička izvedba pjesme, ali isto tako veselim se uživanju u vrhunskim glazbenicima na čelu s gospodinom Fornaciarijem. Jedva čekam“ – izjavio je Tony.

Tweet

Posljednje novosti