idete li na koncert?

Velika regionalna zvijezda dolazi u Pulu

Piše: Ivor Balen

16.10.2024 - 10:55
Foto: ATA Images
Foto: ATA Images

Velika regionalna glazbena zvijezda Breskvica dolazi u Pulu. Ove subote 19. listopada održat će koncert u noćnom klubu Pietas. 

Kako saznajemo, interes je jako velik. S jedne strane u Puli je počelo doba godine kada nedostaje zabavnih sadržaja, a s druge strane Breskvica je magnet za mlađu, pa i nešto manje mlađu populaciju. 

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 15 eura, a na dan koncerta to će biti 20. Dobra vijest je da ćete ih moći osvojiti i u nagradnoj igri Istarskog.hr, stoga pratite naš Facebook.

 

"Spremite se za spektakl jer u subotu na scenu našeg kluba dolazi jedna od najpopularnijih mladih zvijezda! Poznata po svojim hitovima, Breskvica osvaja publiku emotivnim glasom i energijom koja podiže atmosferu do vrhunca. S milijunima pregleda na YouTubeu i vjernom publikom, Breskvica će vam prirediti noć za pamćenje. Ne propustite priliku da uživo čujete njezine najveće hitove", poručuju iz Pietasa. 

Koncert počinje u 23 sata.

O popularnosti Breskvice svjedoči podatak da joj neke pjeseme u manje od godinu dana dosežu preko 30 milijun pregleda na YouTubeu. Breskvici je malo nedostajalo i do pobjede u ovogodišnjem natjecanju za srpsku pjesmu za Euroviziju. 

U svakom slučaju, tko je željan lude zabave uz hitove koje mladi danas slušaju - u subotu ravno u Pietas. 

Tweet

Posljednje novosti