Ubojstvo u Puli

'Ona je radila probleme, a on je bio dobar. Volio je svog psića'

16.10.2024 - 13:49
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

U šoku smo svi. Ni na kraj pameti nam nije bilo da bi se ovakva tragedija mogla dogoditi, u dahu pričaju za 24sata ljudi koji žive odmah do kuće u Puli u kojoj je u srijedu u jutarnjim satima pronađeno tijelo muškarca.

Policija je ogradila cijelu ulicu, a sumnjaju da se radi o ubojstvu. U stanu je, kako je Dijana Marić, novinarka 24sata neslužbeno doznala, bila i žena koju su odvezli u bolnicu. I ona je ozlijeđena, a navodno je i pozvala policiju.

 

Susjedi kažu kako su poznavali par koji je živio u toj kući.

- Što je bilo imeđu njih da dođe do tragedije, ne znam. Živjeli su u trošnom stančiću u prizemlju. Živjeli su tu oko 2-3 godine, ne više - kaže susjeda iz zgrade preko puta. Kaže kako se par znao svađati.

- Stalno su bile neke svađe. Ona je bila jako problematična. Stalno je nešto bilo - dodaje susjeda. Ostali mještani u ulici za ubijenog kažu kako je bio dobar čovjek te da je obožavao svog psića.

- Za njega je tražio novi smještaj. Trebao se preseliti u drugi stan gdje ljubimci nisu dobrodošli. Još mi je prije par dana rekao da uzmem psića jer da nema gdje s njim. Evo što se danas dogodilo, a psa su prebacili u azil. Idem po njega upravo. Još sam u šoku da se sve to dogodilo u našem susjedstvu - u suzama je rekla druga susjeda za 24sata.

Tweet

Posljednje novosti