Avanturisti ciljali otok

Video ADRENALIN U ZRAKU Padobranci doskok na Veliki Brijun opisali kao trenutak karijere

Piše: Istarski.hr

15.10.2024 - 15:00

Zanimljiva grupa stranih i domaćih sportskih padobranaca posjetila je 11. listopada Brijune u sklopu tradicionalne sportske manifestacije 'Padobranski sportski skokovi u NP Brijuni'.

Na manifestaciji su ove godine sudjelovali padobranci iz Aerokluba Nimbus iz Dubrovnika, Aerokluba Osijek, Padobranskog kluba Homo Volans iz Zagreba, zatim gostujući padobranci iz Srbije, iz Padobranskog kluba Skydive iz Banja Luke, te domaći padobranci iz Aerokluba Cumulus.

 

Svi padobranci su sletjeli na Veliki Brijun, na livadu u blizini uvale Veriga, te opisali doskok kao najimpresivniji trenutak svoje karijere.

Ova sportska manifestacija provodi se u organizaciji Aerokluba Cumulus Pula, Nacionalnog parka Brijuni, a uz podršku Turističke zajednice grada Pule.

Cilj manifestacije je promovirati Brijune kao destinaciju otvorenu za atraktivne sportsko-turističke ponude, te promovirati zrakoplovni sport, destinacije i Hrvatsku kao sigurnu zemlju u svim njenim raznolikostima te prirodnom, društvenom i kulturnom bogatstvu, naglasili su iz Aerokluba Cumulus.

Tweet

Posljednje novosti