POREČANI VEČERAS UGOŠĆUJU TROGIR

U jednom segmentu su među najboljima u ligi, no mi želimo nastaviti pobjednički niz

Piše: Istarski.hr

13.10.2024 - 09:04
Martin Sebastiano Boka (foto: Milivoj Mijošek)
Martin Sebastiano Boka (foto: Milivoj Mijošek)

Rukometaši Poreča nastavljaju s utakmicama u Paket24 Premijer ligi, gdje im u šestom kolu u goste stiže momčad Trogira, a utakmica je na rasporedu danas od 18 sati. Oni koji neće pohoditi porečki dom rukometa ‘Veli Jože’ susret mogu u direktnom prijenosu pratiti na MAXSport televiziji. Igrači trenera Ilije Lovrinovića traže nastavak pozitivnog niza koji je započeo slavljem nad Osijekom.

- Trogir je iskusna momčad koja je dugo na okupu. Možda su i među najboljim momčadima u ligi koja igra sedam na šest i taj dio ćemo probati spremiti. Naravno trebamo biti na sto posto ako želimo nastaviti pobjednički niz, najavio je susret protiv Trogira trener Poreča Ilija Lovrinović.

 

Poreč se uzdignuo nakon dva uzastopna poraza, od Zameta i Sesveta, te doma protiv Osijeka pokazao da je teško savladiva prepreka. Mlada momčad Poreča i dalje zna imati oscilacije u igri, ali upornost i želja za dva boda kod kuće uvijek da dodatnu snagu. U već poznatom sastavu, Porečani će tražiti novo slavlje pred put u Metković, a mladi Martin Sebastiano Boka se nada da će i ovoga puta imati sjajnu podršku s tribina.

- Očekujemo zahtjevnu utakmicu protiv Trogira koji je uvijek tvrd protivnik. Od samog početka moramo dati sve od sebe i nametnuti svoj ritam igre kako bi postigli naš cilj, a to su dva boda. Pozivam sve navijače da nas dođu podržati u naš Veli Jože, kaže Boka uoči susreta.

 

Tweet

Posljednje novosti