mašila se gitare i otprašila yu hit

Video Bivša saborska zastupnica rasturila na koncertu Alena Vitasovića u Zagrebu

Piše: Mirjana Vermezović Ivanović

12.10.2024 - 20:32
Foto: Screenshot/Instagram
Foto: Screenshot/Instagram

Katarina Peović, bivša saborska zastupnica Radničke fronte, zaradila je jak pljesak publike za svoj nastup. No, nije bilo riječ o nekom političkom skupu ni proglasu radničkoj klasi, nego koncertu Alena Vitasovića u zagrebačkoj Tvornici kulture, gdje je Peović bila gošća iznenađenja. I doista, publika se iznenadila, ali i nagradila pjevačicu - političarku. Ona se mašila gitare te odsvirala i otpjevala ni manje ni više nego jedan od hitova jugoslavenskog novog vala iz 80-ih - stvar 'Ona se budi' beogradske grupe Šarlo akrobata, u kojoj je stasao i legendarni Koja iz Discipline kičme. 

Iako mnogima nije poznat njen glazbeni staž, on je, što se Peović tiče, poduži. Bila je članica ženskog benda Maxmett koji je oformljen 1991. godine, a na čijem repertoaru je bila rock i heavy metal glazba. Pjevačica u bendu bila je Tina Rupčić, a Peović je svirala gitaru. Njihov najveći hit bila je pjesma "Mačke vole grebati" koja se i danas, tu i tamo, može čuti u eteru. Snimile su jedan album istog naziva. Pejović je svirala i u Pozdravu Azri te u Stampedu.

"Jučer sam bila gošća na velikom koncertu Alena Vitasovića. Divna večer, vrhunski band, super ljudi i atmosfera u Tvornici kulture. 
Hvala Alenu, Sebastijanu Stellu, Deanu Vitasoviću, Vedranu Vozili, Andrei Zamboni Radić i Silviji Rejec", objavila je Peović na društvenoj mreži. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katarina Peović (@kpeovic)

 

Tweet

Posljednje novosti