veliki projekti

Foto Zoričić pokazao kako će izgledati neke nove građevine u Puli

Piše: Istarski.hr

07.10.2024 - 07:58
Ilustracija (foto: Saša Miljević/Pixsell)
Ilustracija (foto: Saša Miljević/Pixsell)

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule, na društvenim mrežama je objavio kako bi trebale izgledati buduće školske sportske dvorane.

 

"Završena je izrada idejnih rješenja za školske sportske dvorane OŠ Veruda, Vidikovac, Tone Peruško i Šijana u svrhu prijave na Poziv Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti. Kada govorimo o školskoj dvorani Veruda, radi se o dvodijelnoj dvorani 22x32 metra s popratnim sadržajima, svlačionicama, teleskopskim tribinama te kabinetom i garderobom nastavnika, rađenoj prema normativima Ministarstva znanosti i obrazovanja", istaknuo je Zoričić. 

Idejno rješenje izradila je pulska tvrtka Molozero, koja je, napomenimo, radila i projekt fasade pulskih rotirajućih garaža.

"Slijedi izrada glavnog projekta, izdavanje dozvole te po odobrenju sredstava natječaj za izvođača radova. Navedeni su projekti ujedno strateški prioriteti Grada Pule definirani u Planu razvoja Grada na razdoblje od 2020. do 2030. godine", dodao je Zoričić.

Tweet

Posljednje novosti