TREĆA TEŠKA NESREĆA U MANJE OD 24 SATA

Između Barbana i Most Raše smrtno stradao motociklist

Piše: Istarski.hr

29.09.2024 - 08:55
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Policija je jutros oko 8,20 sati zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na državnoj cesti D66, između Barbana i Most Raše. U nesreći je smrtno stradao motociklist. Policijski službenici utvrđuju sve okolnosti prometne nesreće.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće zatvorena je dionica državne ceste Barban-Most Raša te se promet odvija zaobilaznim pravcima Barban-Žminj-Istarski ipsilon-Vozilići-Labin.

Nažalost ovo nije jedina prometna nesreća s vozačima motocikla koja se dogodila ovog vikenda u Istri. U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 17,10 sati na području Buja 38-godišnji vozač motocikla je teško ozlijeđen kada se kretao motociklom, pulske registracijske oznake iz smjera Buja u smjeru Krasice. Vozač je u nepreglednom zavoju iz zasad neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad motociklom, prešao na suprotnu stranu kolnika te pao na kolnik.

Ozlijeđeni muškarac je helikopterom hitne medicinske pomoći prevezen u riječku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju.

Također, policija je jutros oko 4,50 sati zaprimila dojavu o padu motocikliste kod Parka Olge Ban u Poreču. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u riječku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju. 

Tweet

Posljednje novosti