nova velika investicija uz pulsku zaobilaznicu

Foto 'Naš je cilj stvoriti jedan od najmodernijih vrtnih centara u ovom dijelu Europe'

Piše: Ivor Balen

17.09.2024 - 17:45

Prva sljedeća velika investicija uz pulsku zaobilaznicu bit će vrtni centar, koji će se otvoriti preko puta postojeće trgovine za kućne ljubimce Hop i poznatog restorana Sydney.

Riječ je o parceli od gotovo 7.000 kvadrata, koja je na prošloj sjednici Gradskog vijeća prodana za 1.184.000 eura.

Investitor je NS Agro Trade d.o.o. iz Viškova pored Rijeke, tvrtka s više od 30 godina iskustva u hortikulturi i uređenju okućnica.

 

"Uz uspješno vođenje našeg postojećeg Vrtnog centra u Viškovu, koji se prostire na 7.000 m², planiramo proširenje kroz izgradnju novog, modernog Vrtnog centra. Novi centar bit će izgrađen prema maksimalnim mogućnostima određenim urbanističkim planom na odabranoj lokaciji. Planiramo ponuditi širok asortiman proizvoda, uključujući hortikulturu, vanjsko i unutarnje bilje te kompletnu opremu za uređenje okućnica. Naša je vizija stvoriti jedinstveno mjesto koje će zadovoljiti sve potrebe ljubitelja zelenila i pridonijeti stvaranju održivih i lijepo uređenih prostora", ističe Danijela Milošević, direktorica tvrtke NA Agro Trade.

Projekt predviđa otvaranje 30 novih radnih mjesta. Vrijednost ulaganja, ističe direktorica Milošević, još uvijek nije konačno definirana, s obzirom na trenutne promjene na tržištu.

"No očekujemo da će investicija biti značajna, u skladu s našom misijom stvaranja vrhunskog vrtnog centra. Planirani rok za otvaranje je 24 mjeseca. U tom periodu usmjerit ćemo se na implementaciju najmodernijih tehnologija i dizajnerskih rješenja kako bismo osigurali iznimno iskustvo za naše klijente", kaže Danijela Milošević.

Lokacija budućeg centra

S obzirom na veliki broj zelenih površina, brojne kuće za život, ali i za turizam, kao i tradicionalnu sklonost prema aktivnostima na otvorenom, Puli i Istri nedostaje ovakav sadržaj.  

"Naš je cilj stvoriti jedan od najmodernijih vrtnih centara u ovom dijelu Europe, koji će postaviti nove standarde u hortikulturi i uređenju interijera. Veselimo se što će ljubitelji cvijeća i bilja moći na jednom mjestu zadovoljiti sve svoje potrebe", zaključila je Danijela Milošević. 

Tweet

Posljednje novosti