Fanika Hlubocki juniorska viceprvakinja Europe u light contactu

23.09.2013 - 07:51
Fanika Hlubocki
Fanika Hlubocki

Na Europskom kickboxing prvenstvu za kadete i juniore koji se održavalo od 14. rujna do 22. rujna u Krynica Zdroj u Poljskoj, u light contact borbama su nastupile medulinske lavice Fanika Hlubocki i Diana Tanushaj u juniorskoj kategoriji do 50 kg, odnosno do 55 kg i pulska lavica Ana Alaber u kategoriji do 55 kg.                                              

Fanika Hlubocki je nakon isrpljujućih borbi sa izuzetno čvrstim protivnicama, reprezentativkama Njemačke i Slovačke, osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju čime je postala juniorska viceprvakinja Europe u light contactu.

Ana Alaber je nakon uvjerljive pobjede nad talijanskom reprezentativkom, u borbi za medalju izgubila od slovačke predstavnice i tako osvojila peto mjesto.

Diani Tanushaj je zbog ozljede stopala desne noge koju je doživjela tijekom ljeta, zbog same Dianine sigurnosti, trener prekinuo borbu i tako je Diana zaustavljena još u kvalifikacijskim borbama čime je zauzela 14. mjesto.

Kako bi se dobio dojam veličine ovog Europskog prvenstva, podaci su slijedeći: Na ovom Europskom prvenstvu je nastupilo oko 1600 natjecatelja iz 36 zemalja Europe. Kvalifikacijske borbe su trajale tri dana, a finalne borbe dva dana.

Medulinske lavice
Medulinske lavice

Tweet

Posljednje novosti