Puljanin Esmir Silajdžija u 'Životu na vagi'

'U životu sam se dovoljno najeo i napio. Sada želim poprilično smršavjeti'

Piše: Igor Radić

03.09.2024 - 18:02
Screenshot/RTL
Screenshot/RTL

U novoj sezoni popularne RTL-ove emisije 'Život na vagi' 16 kandidata hvata se u koštac s kilogramima, pokušavajući se „transformirati“ i zdravije živjeti. Među njima je i Esmir Silajdžija, 49-godišnji kamenoklesar iz Pule. Prijavio se, veli, jer želi izgledati kao prije deset godina.

"Došao sam tu i ne izlazim", poručio je Esmir, dodajući da se dovoljno najeo i napio u životu. Trenutno teži 156,3 kilograma, a volio bi imati 100 kilograma. Opisuje se kao šoumen, veseljak: nasmijao je ekipu, otkrivši da i u automobilu vozi vagu. Uživa, kaže, u obradi kamena, u dobrim je odnosima s bivšom suprugom, s kojom ima dvije kćeri, a u show su ga prijavili prijatelji. Jede puno mesa, a uz to, našalio se, ide i - piće.

 

Uvjeren je da će u showu ostati do kraja, ako ništa drugo onda barem pomoći rastavljati kućice u kampu u Međimurju, gdje se snima ova sezona.

Dobro je startao: prvi je osvojio imunitet, pa će biti pošteđen na idućem vaganju. Najbrže je, naime, prešao kilometar dugu stazu u botaničkom rezervatu Đurđevački pijesci u Međimurju.

"Vidim šumu, prirodu, pijesak... vidim mjesto gdje ću ispustiti dušu", šalio se Esmir prije nego je uspješno svladao prvo iskušenje.

Kandidate je dočekala voditeljica Marijana Batinić, koja je otkrila pravila nove sezone - nema timova, kandidati će biti podijeljeni u parove. Treneri su Mirna Čužić i Edin Mehmedović. Natjecatelji su smješteni u vrhunskom glampingu, prilagođenom njihovim potrebama: mogu koristiti dvije teretane, profesionalnu kuhinju, sportske terene... Imaju idealne uvjete, a ni volje im ne nedostaje.

Tweet

Posljednje novosti