Kreni prema boljem poslu!

Traže se električari, prodavači, agenti za nekretnine...

16.08.2024 - 08:01

NAVIELEKTRO društvo s ograničenom odgovornošću za elektriku pruža pouzdana rješenja u području pomorske elektrotehnike. Zbog povećanog obujma posla u potrazi su za novim Električarom / Elektro ispitivačem (m/ž) za poslove spajanja električnih ormara i ispitivanje električne opreme na brodovima.  Nude ti poticajna primanja, mogućnost stalnog zaposlenja i napredovanja, osigurani smještaj i prijevoz te plaćene putne troškovi i troškove smještaja. Prijavi se najkasnije do 2. rujna.

Mueller trgovina Zagreb d.o.o. traga za Prodajnim savjetnikom (m/ž). Od budućih kolega očekuju višegodišnje iskustvo u području trgovine, usmjerenost na uslužnost i zadovoljstvo u kontaktu s kupcima, timski rad i ljubazno ophođenje te siguran i profesionalan nastup. Očekuju te zanimljive mogućnosti poslovnog razvoja, strukturirano školovanje te sigurna poslovna perspektiva, a svoj životopis im trebaš poslati do 22. kolovoza.

Grupa Vindija obuhvaća deset tvrtki iz širokog područja prehrambene industrije od kojih je pet u Hrvatskoj, a pet u zemljama regije. Broje više od 4.000 radnika, a svoj tim sada žele osnažiti na poziciji: Radnik u skladištu (m/ž). Nude ti mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa, regres, uskrsnicu i božićnicu, jubilarne nagrade, motivirajuće i pozitivno radno okruženje te razne druge pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. kolovoza.

Oni imaju pravi posao za svakoga… Pa i za tebe! Takko Fashion, uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja, zapošljava Prodavača (m/ž) u Puli. Opis posla uključuje komunikaciju s kupcima, aktivnu prodaju te rad na blagajni. Prethodno radno iskustvo nije uvjet za prijavu na oglas, a nude ti stimulativna primanja, naknadu za topli obrok, ugodnu radnu atmosferu te odlične kolegice i kolege. Prijave primaju do 19. kolovoza.

Tvrtka Imperium immobiliare, licencirana agencija za nekretnine koja uspješno posluje 8 godina, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Agent za nekretnine (m/ž). Poslodavac ti nudi stjecanje iskustva i praktično osposobljavanje za rad uz stručno vodstvo mentora s iskustvom, mogućnost dodatne edukacije u vidu stručnih predavanja i seminara, stimulativna primanja, dodatak na plaću od realiziranih prodaja, službeni automobil tijekom radnog vremena, edukacije te ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 7. rujna.

Tweet

Posljednje novosti