Summer Night Loops

Najšareniji party ovog ljeta priprema se na jednoj posebnoj lokaciji

Piše: Istarski.hr

14.08.2024 - 13:21
Angelica Zacchigna
Angelica Zacchigna

Uz koncert Omaggio a LUCIO BATTISTI by Sasha Torrisi koji se održava u četvrtak 15.8. na Velikom trgu i kojim Novigrad obilježava Ferragosto, organizatori ljetnih programa iz tog grada pozivaju sve goste, sugrađane i stanovnike okolnih mjesta da im se pridruže na plesnoj zabavi koja će se u subotu 17. kolovoza održati u prekrasnom ambijentu atrija i vrta ispred nekadašnjeg samostana u Dajli. Summer Night Loops s pogledom na more počet će u 20 sati, a završiti nakon što se svi naplešu i zabave uz odličan program.

Angelica i Alex Sasch svojim će glazbenim nastupom prirediti pravi ljetni ambient lounge & house party. Angelica Zacchigna, novigradska glazbenica i pjevačica koja živi u Dajli, ostvarit će svoj san da predstavi svoju glazbu u svom mjestu. U suradnji sa svojim glazbenim partnerom Aleksandrom Lukićem iz Bala, pripremila je poseban live act tijekom kojeg će izvoditi vlastite pjesme te obrade poznatih hitova u njihovom jedinstvenom stilu.

Na ovom novom ljetnom događanju moći će uživati svi posjetitelji, uz samo jedan zahtjev - da se obuku u šarenu odjeću. Dress code je multicolor jer će cijeli koncert, u trajanju od sat i pol, biti sniman za potrebe izrade video spota ovog nadarenog glazbenog dvojca. S ovim projektom i novim skladbama u pripremi, Angelica i Alex Sasch pripremaju se za osvajanje što većeg broja poklonika njihovog stila glazbene interpretacije koji uistinu zvuči svjetski, u što ćete se moći uvjeriti uživo. Više puta su nastupali na novigradskim manifestacijama, poput Park Food Festa i Lunase, tako da će nekima već biti poznat njihov jedinstven zvuk.

Nakon koncerta, zabava će se nastaviti do kasno u noć uz DJ-a Ph, odnosno Hrvoja Livade. Gosti će se moći osvježiti i opustiti uz pića, u dobrom društvu, okruženi morem i zelenilom parka, uronjeni u jedinstvenu atmosferu ove posebne lokacije u Dajli.

Manifestacija Summer Night Loops održat će se uz podršku Turističke zajednice Grada Novigrada – Cittanova i mjesnog odbora Dajla.

Tweet

Posljednje novosti