spoj glazbe, gastronomije i zabave za sve generacije

Hook&Cook festival prvi put u središnjoj Istri, i to u jedinstvenom ambijentu

Piše: Istarski.hr

08.08.2024 - 12:27

Ove će se godine prvi put u središnjoj Istri održati jedinstveni Hook&Cook festival.

Festival će biti održan u prekrasnom ambijentu Bara kod Cerovlja, 17. kolovoza 2024. godine. Bit će to nezaboravan spoj glazbe, gastronomije i zabave za sve generacije.

Ovaj jedinstveni prostor, smješten u srcu Istre, pruža idealno okruženje za opuštanje i zabavu, daleko od gradske vreve. Festival Hook&Cook je prava poslastica za sve ljubitelje ribljega street fooda!

 

Program festivala započinje u 16:00 sati. Posjetitelji će uživati u energičnim setovima DJ-a Nemanje, koji će osigurati odličnu atmosferu tijekom cijelog dana, te u vrhunskom glazbenom nastupu popularnog benda Gustafi.

Jedan od glavnih događaja festivala bit će kulinarsko natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša. Tri tima iz Športskog ribolovnog društva Pazinčica pokazat će svoje kulinarske vještine, koje će potom ocijeniti stručni žiri, a posjetitelji će imati priliku besplatno kušati njihove specijalitete.

Organizator festivala je Turistička zajednica središnje Istre, dok su partneri u realizaciji ovog događaja Općina Cerovlje i Športsko ribolovno društvo Pazinčica, sve uz potporu Hrvatske turističke zajednice.

"Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe, ukusne hrane i dobre energije da nam se pridruže na festivalu Hook&Cook. Dođite i doživite jedinstvenu atmosferu Cerovlja, uživajte u vrhunskim glazbenim nastupima i okusima fiš-paprikaša koji će vas oduševiti", poručuju organizatori. 

Tweet

Posljednje novosti