Puljani najbolji na Ožujsko kupu: Pekara Vilson osvojila 100.000, a Šijana 20.000 kn

15.09.2013 - 11:14
Pekara Vilson - pobjednici turnira
Pekara Vilson - pobjednici turnira

Mnogobrojni navijači na velikoj završnici Ožujsko kupa 2013., održanoj 14. rujna u Križevcima, gromoglasnim pljeskom nagradili su ekipu „Pekara Vilson“ iz Pule, kojoj su poznati hrvatski nogometaši Igor Bišćan i Tomo Šokota uručili pehar pobjednika ovog najvećeg nacionalnog malonogometnog turnira.

Ekipa „Pekara Vilson“ osvajanjem ovog trofeja bogatija je i za vrijednu nagradu od 100.000 kuna. Drugo mjesto i 20.000 kuna osvojila je ekipa „Šijana“ iz Pule, dok je treće mjesto pripalo „Čmela i prijatelji Cavallo bar“ iz Novog Marofa uz osvojenih 10.000 kuna.

Šijana - drugo mjesto
Šijana - drugo mjesto

Nisu razočarali ni veterani, koje je predvodila ekipa „Konoba Toni“ iz Splita, a koja je nagrađena s 20.000 kuna, dok su drugoplasirana ekipa „„Texta Safe house“ iz Zagreba i trećeplasirana „Zloćo i prijatelji Konoba Tomić“ iz Jastrebarskog mogle uživati u mnogobrojnim iznenađenjima sponzora ovog događanja.

Već četiri godine zaredom Ožujsko kup uveseljava ljubitelje malog nogometa i omiljenog hrvatskog piva Žuje te je preraslo u najveći nacionalni malonogometni turnir. Nakon Rijeke, Osijeka i Splita, ovogodišnji finale u Križevcima može se svrstati uz bok prethodnima jer je Ožujsko pivo odlučilo svima pružiti dobru zabavu i kvalitetan nogomet, ali i druženje s poznatim hrvatskim nogometašima Igorom Bišćanom i Tomom Šokotom. Zagrebački dečki koji su prepoznatljivi ne samo po velikim domaćim uspjesima nego i po zavidnim svjetskim karijerama s velikim su zadovoljstvom predali pehar najboljoj malonogometnoj ekipi, što ne čudi jer su i sami ljubitelji nogometa i na malim travnjacima.  

Tomo Šokota i Igor Bišćan
Tomo Šokota i Igor Bišćan

Nakon 16 kvalifikacijskih turnira, 411 prijavljenih ekipa u otvorenoj kategoriji i 108 u veteranskoj kategoriji te 4 regionalne polufinalne utakmice diljem zemlje, 8 najboljih malonogometnih ekipa u otvorenoj i 4 u veteranskoj konkurenciji neizvjesnom borbom užarilo je atmosferu u križevačkom sportskom centru Latino za titulu najbolje u Hrvatskoj.

Samo proglašenje pobjednika kupa obasjao je nezaboravan vatromet, a mnogobrojni posjetitelji, osim nogometnog spektakla, uživali su u popratnom zabavnom programu i kultnom hrvatskom pivu Žuji.

Finalno natjecanje Ožujsko kup 2013. samo je jedan od projekata kojima Ožujsko pivo nastavlja podržavati sportske interese lokalne zajednice u prijateljskom ozračju.

Žuja kao prijatelj nogometa odlučna je nastaviti tradiciju održavanja ovog turnira diljem Hrvatske koji ljubiteljima malog nogometa, ali i onima koji će to tek postati, pruža mogućnost da sudjeluju u pravom spektaklu prijateljskog nadmetanja i okupljanja.

Tweet

Posljednje novosti