Paint & Wine RIM 2024

Slikajte u Pazinu uz čašu dobrog vina

Piše: Istarski.hr

28.07.2024 - 11:50

Društvo likovnih stvaratelja Pazin, u povodu ovogodišnjeg gradskog blagdana, organizira manifestaciju Paint & Wine RIM 2024. Ovaj popularni oblik sljubljivanja slikarstva i dobroga vina održat će se 3. kolovoza u LG galeriji od 20 do 22 sata.

Program je namijenjen svima, bez obzira na likovno iskustvo. Voditeljica radionice je Anita Pilat, magistrica likovnih umjetnosti, koja će za sve sudionike pripremiti platna sa skicom te ih provesti kroz postupak nastajanja umjetničkog djela. Platna, boje, kistove, štafelaje i ostale rekvizite osigurava organizator.Za vinski dio manifestacije pobrinut će se „Berba Bertoša“ iz Kaldira koji će sudionike počastiti sa najboljim iz svoje eno ponude.

 

"Provedite kolovošku večer u ugodnom društvu, uz čašu dobrog vina i pokoji slatki zalogaj, okušajte se u slikarstvu, ponešto naučite  te ponesite kući sliku koju ćete sami naslikati", poručuju organizatori iz Društva likovnih stvaratelja Pazin.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 20 eura, u što je uključuno stručno vodstvo, platna i druge potrepštine kao i besplatna degustaciju vina.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na: dlspazin1@gmail.com ili brojeve telefona 091 890 3960 (Nada) ili 098762671 (Dario).

 

 

Tweet

Posljednje novosti