Istarski.hr toplo preporučuje

KAMO VEČERAS? Kanfanar, Vabriga ili Umag - sigurno nećete pogriješiti

Piše: Istarski.hr

27.07.2024 - 15:30
Snimio: M. Mijošek
Snimio: M. Mijošek

Ukoliko dvojite kamo večeras, u moru događanja koje nudi ova subota u Istri, Istarski.hr toplo preporučuje tri događanja.

U sklopu kanfanarske Jakovlje, jedne od najvećih i najpoznatijih fešti Istre, koja slavi 34. izdanje, u 18 sati započinje spektakularna smotra volova. Još stignete, jer će nakon proglašenja najljepšeg, najtežeg i najposlušnijeg boškarina uslijediti fešta do dugo u noć uz glazbeni program s Nenom Belanom i Funbox bandom.

 

U Vabrigi je uvijek zanimljiva tradicionalna Fešta od sardoni, koju priređuju Općina Tar-Vabriga i njena Turistička zajednica. Program počinje u 20 sati besplatnom degustacijom jela od sardona i prezentacijom soljenja sardona na tradicionalan način u izvedbi najmlađih.

Talijan Lorenzo Musetti i Argentinac Francisco Cerundolo, drugi i četvrti nositelj 34. izdanja Plava Laguna Croatia Opena, borit će za naslov pobjednika jedinog hrvatskog turnira iz kalendara ATP Toura. Finalni meč započinje u 20 sati. Tu je i popratni program „Taste Istria“, koji nudi uživanje u nagrađivanim istarskim vinima uz ukusne domaće delicije na brojnim degustacijskim punktovima. Od 23.30 sati kreće, pak, „Umag Music Nights Closing Party - Vida Loca&Inna“.

Tweet

Posljednje novosti