ROVINJAC SE OGLASIO NAKON PORAZA

‘Veselit ćemo se i tugovati i vrijeđati još neko vrijeme‘

Piše: Istarski.hr

25.07.2024 - 07:02
Alen 'Savage' Babić (FOTO: Igor Kralj / PIXSELL)
Alen 'Savage' Babić (FOTO: Igor Kralj / PIXSELL)

Alen "The Savage" Babić prvi puta se oglasio u javnosti nakon svog poraza od Johnnyja "The Romford" Bulla u londonskoj Copper Box Areni početkom srpnja. Podsjećamo, zadnji hrvatski boksač koji je boksao za neku veću svjetsku titulu poražen je nakon ekspresno nakon 36 sekundi od nadolazeće britanske teškaške zvijezde, piše FightSite.

Babić se oglasio na svom Instagram profilu te je rekao sljedeće: "Malo sam nestao s radara, ali zahvalan sam na svakoj poruci, lijepima, ali i manje lijepima. Sve je to dio priče, a ova priča nije gotova, priča nije završena. Veselit ćemo se i tugovati i vrijeđati još neko vrijeme".

 

Također imao je poruku za svog protivnika s kojim je očito ostao u dobrim odnosima: "Fisheru, imam poruku i za tebe. Ti si moj brat, bio si i bit ćeš. Zbog tebe ću razmisliti o svojoj poziciji boksača teške kategorije. Ovo nije kraj Savagea, ovo je samo jedno poglavlje. Idemo dalje, želim se vratiti krajem godine."

Zanimljivo je što je Fisher prvotno podijelio potonji dio, da bi potom u trenutku pisanja ovog teksta izbrisao svoju reakciju: "Ovaj čovjek je dobar čovjek", dodaje FightSite.

Tweet

Posljednje novosti