Nakon mise fešta

Dođite u Kašćergu na proslavu blagdana Gospe Snježne!

24.07.2024 - 16:00
Kaščerga
Kaščerga

Kašćerga i ove godine poziva na proslavu blagdana Gospe Snježne.

Kao i svake godine, proslava započinje 5. kolobvoza tradicionalnom svečanom misom u 17:30 u crkvici na brdu Padova iznad sela. Nakon mise, večer je rezervirana za uživanje u predivnom ambijentu s pogledom, uz čašu vina, povjetarac i dobru pjesmu.

 

Ove godine publika će se opuštati uz klapu Intriga.

Na lokaciji će biti uređen kutak za djecu kako bi roditelji mogli bezbrižno "chillati". Za sve posjetitelje priprema se roštilj, već tradicionalna domaća breskovača, koktelčići te fini domaći slatki i slani zalogaji.

Proslava se nastavlja u srijedu, 7. kolovoza i četvrtak, 8.  kolovoza s malonogometnim turnirom na igralištu u selu Bravari. Očekuju nas utakmice po skupinama. Domaćini će se potruditi za odličnu atmosferu, na šanku vas čeka friška bira i neka slatka iznenađenja. Tu je i NAGRADNA TOMBOLA s puno odličnih i vrijednih nagrada.

Završnica malonogometnog turnira održat će se u petak, 9. kolovoza. Nagradit ćemo tri najbolje ekipe, najboljeg golmana, najboljeg igrača i najboljeg strijelca. Nakon nogometa, a ča drugo nego party, a ki drugi nego DJ Kriza!

Kada nas Kriza zagrije, fešta se nastavlja uz Remixiće.

Prijave ekipa za turnir na broj 091 736 04 05 (Josip)

Tweet

Posljednje novosti