ZA IZVRSNE PO 200 EURA I ŽMINJSKI RIĆINI

Ovo su najbolji žminjski osnovci!

09.07.2024 - 09:39
Načelnik Općine Žminj Željko Plavčić na druženju s osnovcima
Načelnik Općine Žminj Željko Plavčić na druženju s osnovcima

Već sedmu Općina Žminj i načelnik Željko Plavčić u suradnji s tamošnjom OŠ Vladimira Gortana tradicionalno nagrađuje odličan osmogodišnji uspjeh svojih đaka te državnih prvaka s natjecanja. Nagrade su uručene prilikom podijele svjedodžbi te pohvalnica osmašima, za koje je ovo ulazak u svijet odraslih.

„Uspjeh i trud u Žminju uvijek su bili u fokusu. Živimo u izazovnim vremenima virtualnih stvarnosti, društava i mreža, te svjesni činjenice da znanje i zalaganje nikada neće biti izvan mode. Jedino nam znanje nitko ne može uzeti, želimo da ostanete svoji; vjerni zajednici, prijateljima, obitelji i sebi. Želimo vam da na putu odrastanja budete najbolja verzija sebe i da ne izgubite najvažniju osobu u životu – sebe“, istaknuo je načelnik Plavčić.

 

Hana Ivanović, Iva Leana Orbanić, Lisa Orbanić, Arian Debeljuh, Ivana Benčić primili su prigodne pohvalnice te dar škole, dok ih je Općina nagradila bonom od 200 eura u trgovini informatičke opreme. Ninu Peteh, Hanu Ivanović, Petru Križman, članice školskog zbora Mladice tijekom cijelog obrazovanja, načelnik je nagradio prigodnim žminjskin rećinom za poseban doprinosa u očuvanju i razvoju kulture.

Posebnu nagradu, bon za informatičku opremu u iznosu od 200 eura, načelnik je dodijelio Lisi Orbanić, koja je osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju iz talijanskog jezika. (I. R.)

Tweet

Posljednje novosti